fbpx

Cistells setmanals

Cistell

Dues opcions per gaudir de la millor selecció dels productes disponibles a Fem Cadena setmanalment al teu domicili si és a Tàrrega, també pots recollir-la a la botiga. Deixa’ns oferir-te el millor de la temporada, o fes-te el teu propi cistell…

Lo Cistell setmanal

 • 6 o 7 tipus de verdura diferent
 • 4 o 5 tipus de fruita diferent
Demana informació

Lo Fem Cistell setmanal

 • 6 o 7 tipus de verdura diferent
 • 4 o 5 tipus de fruita diferent
 • 2 articles recomanats cada setmana (sucs, conserves, galetes, pa, ous,…)
Demana informació

Lo Teu Cistell

 • Fes una comanda a mida
 • Parla amb nosaltres!
Demana informació

Com funciona? Tranquil, t’ho expliquem:

 1. L’acceptació de la cistella setmanal no comporta l’obligació de rebre-la cada setmana, no obstant per qualsevol canvi es demana avisar amb 1 dia d’antel·lació.
 2. Es tracta de cistelles tancades intentant prioritzar el producte de temporada, no obstant, és flexible en aquells aliments que no us agradin, que ja tingueu del vostre hort, etc. sempre i quan ens aviseu amb antel·lació.
 3. El transport és gratuït per les llars de Tàrrega. Per la resta de localitzacions l’entrega a domicili no està disponible, cal recollir la cistella a la botiga.
 4. L’entrega es duu a terme els dilluns.
 5. Quants kgs de fruita i verdura hi ha? No existeix un pes determinat ja que no pesa el mateix una col-i-flor que uns espinacs i el valor es similar. Per fer-vos una idea de lo cistell d’una setmana de tardor: Enciam, 1kg. patata kennebeck, ½ kg. ceba coll de nargó, 400 gr. mongeta tendra, 800 gr. de bledes, 300 gr. Pastanaga, ½ kg carbassó, ½ kg tomàquet cor de bou, ½ kg tomàquet madur per sucar, 1 kg poma golden, ½ kg pera, ½ kg plàtan, 1 kg mandarina i 1 kg taronja de suc.