fbpx

Cistells setmanals

Cistell

Dues opcions per gaudir de la millor selecció dels productes disponibles a Fem Cadena setmanalment al teu domicili. Deixa’ns oferir-te el millor de la temporada, o fes-te el teu propi cistell…

Lo Cistell setmanal

 • 6 o 7 tipus de verdura diferent
 • 4 o 5 tipus de fruita diferent
 • T’ho portem casa!

  20,00€ Llegir més

Lo Fem Cistell setmanal

 • 6 o 7 tipus de verdura diferent
 • 4 o 5 tipus de fruita diferent
 • 2 articles recomanats cada setmana (sucs, conserves, galetes, pa, ous,…)
 • T’ho portem casa!

  25,00€ Llegir més

Lo Teu Cistell

Com funciona? Tranquil, t’ho expliquem:

 1. L’acceptació de la cistella setmanal no comporta l’obligació de rebre-la cada setmana, no obstant per qualsevol canvi es demana avisar amb 1 dia d’antel·lació.
 2. Es tracta de cistelles tancades intentant prioritzar el producte de temporada, no obstant, és flexible en aquells aliments que no us agradin, que ja tingueu del vostre hort, etc. sempre i quan ens aviseu amb antel·lació.
 3. El transport és gratuït per les llars de l’Urgell i dels veïns de la Segarra. Per la resta de localitzacions consutar-nos a info@femcadena.com.
 4. L’entrega es du a terme els dilluns a Tàrrega, i els dijous a la resta de l’Urgell i a la Segarra.
 5. Quants kgs de fruita i verdura hi ha? No existeix un pes determinat ja que no pesa el mateix una col-i-flor que uns espinacs i el valor es similar. Per fer-vos una idea de lo cistell d’una setmana de tardor: Enciam, 1kg. patata kennebeck, ½ kg. ceba coll de nargó, 400 gr. mongeta tendra, 800 gr. de bledes, 300 gr. Pastanaga, ½ kg carbassó, ½ kg tomàquet cor de bou, ½ kg tomàquet madur per sucar, 1 kg poma golden, ½ kg pera, ½ kg plàtan, 1 kg mandarina i 1 kg taronja de suc.