Articles

articles

Per una compra més conscient, al Fem Cadena hem classificat els articles en 4 families diferents. Així, de manera sintètica i visual, podeu saber ràpidament el que us esteu enduent a casa gràcies a la nostra classificació per colors tant a la botiga com online:

Eco Ecològic

Es tracta d’un sistema que produeix aliments de màxima qualitat, conservant i millorant la fertilitat de la terra, sense utilitzar productes químics, ni en la producció ni en les posteriors transformacions de productes.Però, per què consumir productes ecològics?

comjustComerç Just

El Comerç just és un moviment social que impulsa unes relacions comercials i econòmiques més justes i equitatives en el terreny del comerç mundial. On no solament importa la competitivitat i el màxim benefici de la producció, distribució i comercialització dels productes, sinó que prioritza determinats criteris ètics i aspectes mediambientals per contribuir al desenvolupament sostenible de les economies dels països més pobres del Sud del planeta. D’aquesta manera, es pretén assolir unes relacions més equitatives entre les economies d’aquests països y de països com el nostre. Els productes que s’importen i es comercialitzen sota aquesta denominació ens ofereixen unes garanties:

soccultSocial o Cultural

Articles artesans locals o fruit d’altres iniciatives (d’inserció laboral per persones en risc d’exclusió social, de defensa de la cultura local, etc.)

alternativaAlternativa

Es tracta de productes que no han pogut ésser classificats com ecològics o de comerç just per no estar legislats mitjançant els mateixos avals que l’alimentació: productes reciclats, productes de drogueria/perfumeria ecològica/natural, conserves de peix, aigua envasada, etc.