fbpx

Qui som?

quisom

I la nostra història començava així… 

Just al febrer de l’any 2008, en Roger  un jove eixerit amb empenta i carregat de valors, va decidir emprendre un model de consum just i responsable al bell mig de Tàrrega.  Un projecte que respon amb el nom de Fem Cadena, amb la finalitat de fer moure el motor que promou el canvi, mitjançant uns valors i uns objectius afins, justos i transparents.

A Fem Cadena  estem compromesos amb les persones, l’entorn, la salut i el gust autèntic i, distribuïm productes de proximitat i qualitat per salut, convicció i paladar!  Des de productes alimentaris, fins a cosmètica i perfumeria.

I és que a banda de facilitar la comercialització de productors, també facilitem l’accés de bons  productes a tots aquells que no disposen del temps necessari per comprar porta per porta a cada productor. 

D’ençà d’aquell febrer del 2008, el projecte, com una llavor,  ha anat creixent positivament i actualment està format per 4 treballadors més. L’Edu, la Tina, la Judit, la Teresa i l’Agnès.

Els petits productors i elaboradors (proveïdors), nosaltres i tu formem l’engranatge principal que fa moure aquesta cadena.  T’hi sumes?

 

Visita el nostre Instagram.

Visita el nostre Facebook.