Fem Cadena, termes i condicions

Confidencialitat

De conformitat amb el disposat en l’article 5 de la HO 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal els informem que les dades que proporciona en aquest acte, quedaran recollits en un fitxer, comunicat al Registre General de Protecció de Dades. Aquestes dades seran utilitzats per a mantenir-li informat de les nostres novetats. El Responsable d’aquest fitxer és l’empresa Fem Cadena, davant la qual poden exercir en els termes establerts en l’HO 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les dades incloses en els esmentats fitxers.

Condicions de venda 

1. Horaris i transport

El transport de la seva comanda el realitza Fem Cadena mitjançant un vehicle refrigerat a partir de les 7 de la tarda fins a les 10,30 de la nit. Així ens assegurem que el producte s’entrega en perfectes condicions.
En cas de necessitat, aviseu-nos per mail o telèfon l’hora a partir de la qual us trobaríem a casa (per exemple: “fins les 8,30 no hi ha ningú a casa”).
La comanda s’ha de passar el diumenge a les 12 de la nit com molt tard, per rebre-la durant la setmana següent. Si ho feu dilluns o dimarts, també o podeu rebre aquella setmana, però no podem assegurar que ho rebreu tot. En cas que feu tard i passeu la comanda dilluns o dimarts, envieu-nos un e-mail per comentar-ho i poder-vos confirmar si ho podreu rebre tot.
A continuació detallem els dies d’entrega per cadascuna de les poblacions per tal de que pugueu preveure la recepció de la comanda:

 • Urgell: dijous
 • Pla d’Urgell: dijous
 • Noguera: dijous
 • Segrià: dijous
 • La Segarra: dijous

En cas de preveure que no hi haurà ningú a l’horari d’entrega establert, siusplau comentin-ho per tal de buscar una alternativa al moment de realitzar la comanda (“Notes de la comanda“) o bé via mail o telèfon. Si no trobem ningú a casa i no heu avisat, us portarem la comanda la setmana següent amb un cost extra de 6€ (per això es important avisar!!).

 2. Preus i pagament

El pagament es realitza contra reembors en metàl·lic o en targeta (portem datàfon) en el moment de l’entrega de la comanda.

El preu final pot diferir del inicial. Si demaneu productes per pes (fruita, verdura, carn, etc.), nosaltres ho pesem i cobrem exactament el que t’endus a casa.
El preu del servei de preparació de la comanda i transport té un cost segons l’import total de la comanda:

 • Més de 60 euros gratuït
 • Menys de 60 euros 5 €

 3. Info productes

A Fem Cadena hem classificat els productes en 4 categories. A l’hora de comprar pots saber el que compres ràpidament ja que seguim la classificació en la descripció de cadascun dels article així com pel color del gomet de la imatge:

 • ECO: Ecològic (amb aval); en cas de ser un producte ecològic, però que no té l’aval corresponent, el considerem de la família SOC.
 • CJ: Comerç Just
 • SOC: Social o Cultural
 • ALT: Alternativa

 4. Incidències

Si hi ha algun error en la comanda, s’ha rebut algun producte per error o en mal estat, faci’ns ho saber abans dels pròxims 2 dies d’haver-ho rebut, doncs l’hi ho abonarem o bé portarem de nou. Per qualsevol dubte o incidència info@femcadena.com

 5. Regals

En cas que vulgueu fer un regal i que el portem a casa d’una altra persona, el domicili d’entrega serà diferent al que s’ha escrit en el formulari “d’alta client”. Per tant, posteriorment a la comanda ens haurieu d’enviar un mail informant d’on voleu que s’enviï el regal. En cas contrari, rebreu el regal a casa vostra (adreça del client). Pel pagament, com que no es farà contra reembors, us ho girariem pel banc i per tant també haurieu de facilitar-nos el vostre número de compte via mail. Per qualsevol dubte info@femcadena.com