fbpx

Fem Cadena, termes i condicions

Confidencialitat

FEM CADENA, S.L. Amb la finalitat de gestionar de les dades per poder atendre comandes online, demanem el seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions. Les seves dades no es cediran a tercers, excepte quan sigui necessari per a la resolució de les consultes i comandes. Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@femcadena.com , adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades. Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.

Condicions de venda 

[!] DEGUT A LA SITUACIÓ EXCEPCIONAL QUE ESTEM VIVINT ACTUALMENT:

 • Servei a domicili a Tàrrega | DIARI.
  Cada migdia et portem la compra a casa. Fes la teva compra online, envia un correu a info@femcadena.com o truca’ns!
  ______________

1. Horaris i transport

El transport de la seva comanda el realitza Fem Cadena mitjançant un vehicle refrigerat a partir de les 7 de la tarda fins a les 10,30 de la nit. Així ens assegurem que el producte s’entrega en perfectes condicions.
En cas de necessitat, aviseu-nos per mail o telèfon l’hora a partir de la qual us trobaríem a casa (per exemple: “fins les 8,30 no hi ha ningú a casa”).
La comanda s’ha de passar el diumenge a les 12 de la nit com molt tard, per rebre-la durant la setmana següent. Si ho feu dilluns o dimarts, també o podeu rebre aquella setmana, però no podem assegurar que ho rebreu tot. En cas que feu tard i passeu la comanda dilluns o dimarts, envieu-nos un e-mail per comentar-ho i poder-vos confirmar si ho podreu rebre tot.
A continuació detallem els dies d’entrega per cadascuna de les poblacions per tal de que pugueu preveure la recepció de la comanda:

 • Urgell: dijous
 • Pla d’Urgell: dijous
 • Noguera: dijous
 • Segrià: No disponible
 • La Segarra: dijous

En cas de preveure que no hi haurà ningú a l’horari d’entrega establert, siusplau comentin-ho per tal de buscar una alternativa al moment de realitzar la comanda (“Notes de la comanda“) o bé via mail o telèfon. Si no trobem ningú a casa i no heu avisat, us portarem la comanda la setmana següent amb un cost extra de 6€ (per això es important avisar!!).

 2. Preus i pagament

El pagament es realitza contra reembors en metàl·lic o en targeta (portem datàfon) en el moment de l’entrega de la comanda.

El preu final pot diferir del inicial. Si demaneu productes per pes (fruita, verdura, carn, etc.), nosaltres ho pesem i cobrem exactament el que t’endus a casa.
El preu del servei de preparació de la comanda i transport té un cost segons l’import total de la comanda:

 • Més de 60 euros gratuït
 • Menys de 60 euros 5 €

 3. Info productes

A Fem Cadena hem classificat els productes en 4 categories. A l’hora de comprar pots saber el que compres ràpidament ja que seguim la classificació en la descripció de cadascun dels article així com pel color del gomet de la imatge:

 • ECO: Ecològic (amb aval); en cas de ser un producte ecològic, però que no té l’aval corresponent, el considerem de la família SOC.
 • CJ: Comerç Just
 • SOC: Social o Cultural
 • ALT: Alternativa

 4. Incidències

Si hi ha algun error en la comanda, s’ha rebut algun producte per error o en mal estat, faci’ns ho saber abans dels pròxims 2 dies d’haver-ho rebut, doncs l’hi ho abonarem o bé portarem de nou. Per qualsevol dubte o incidència info@femcadena.com

 5. Regals

En cas que vulgueu fer un regal i que el portem a casa d’una altra persona, el domicili d’entrega serà diferent al que s’ha escrit en el formulari “d’alta client”. Per tant, posteriorment a la comanda ens haurien d’enviar un mail informant d’on voleu que s’enviï el regal. En cas contrari, rebreu el regal a casa vostra (adreça del client). Pel pagament, com que no es farà contra reembors, us ho giraríem pel banc i per tant també haurien de facilitar-nos el vostre número de compte via mail. Per qualsevol dubte info@femcadena.com